CVHP

SE CV for HP

Hairtech / Keune
2021 August –

Salgskonsulent frisørprodukter og inventar


BäkoDanmark
2016 April – 2021 juli

Salgskonsulent for bageri og konditori produktion


Løgismose Meyers Gourmet
august 2015 – marts 2016

Sælger til gourmet og Michelin restauranter


Danmo Aps
2015 september- 2015 juli

Project assistent for skibs industrien


Kok
2013 maj – august 2015

Novo Nordisk Bagsværd A5 1321 / Fazer Food Services A/S
Kok I en 30 % økologisk kantine med vægten lagt på sund og ernærings rigtig mad, ca. 350 gæster dagligt.


Kokkelev
2009 september - 2013 april

FLSmidth A/S, Valby / Fazer Food Services A/S
Kokkeelev i kantine med ca. 900 gæster hver dag. Laver også retter/menuer i café med plads op til 50 personer. Kokke eksamen bestået med karakteren 10 (Bronze) den 25-4/2013.

I denne periode var jeg 6 måneder på Hotel Skt. Petri i indre København i a la carte lære.


Area Sales Manager
2008 august – 2009 august

IDEAS Denmark A/S, Brøndby
Area Sales Manager. Salg af salt Peber og krydderi kværne. Kværnværker og fuldt sourcede produkter. Salgsansvar for Italien, England, USA og Canada samt andre lande. Arbejde med projekter fra start til slut ca. 1 ½ år per projekt. Solgte ideer og produkter til febrikanter og mærkevarer til firmaer egne designs. Salg til udviklings afdelinger, indkøbs direktører og direktion. Deltaget på messe i Kina, Tyskland og Frankrig.


Sales Manager
2006 august – 2008 maj

BasicCon Scandinavia A/S, Rødovre
Sales Manager. Sourcing af produkter fra Asien hovedsageligt Kina. Budget-, salgs- og indkøbsansvar. Forhandling med store kunder i Skandinavien, Europa og Canada. Forhandlede indkøbspriser for store kunder som JYSK og Dansk Supermarked. Produkt udvikling samt håndtering af projekter fra start til slut. Salg til indkøbere, chef indkøbere og direktion. Deltaget på messe i Kina.


Sales Manager
2004 september – 2006 juli

Jahn A/S, Ishøj
Sales Manager for isenkram, VVS – El artikler og home deco. Sourcing af produkter fra Asien hovedsageligt Kina og Vietnam. Budget-, salgs- og indkøbsansvar. Forhandling med store kunder i Skandinavien, Europa og Canada. . Forhandlede indkøbspriser for store kunder som JYSK og Dansk Supermarked. Produkt udvikling samt håndtering af projekter fra start til slut. Salg til indkøbere, chef indkøbere og direktion. Deltaget på messe i Kina og Tyskland.


Produktchef
2002 juni – 2004 august

Diatom A/S, København
Produktchef for lim med ansvar for salg fra canvass til specifikke kundeløsninger i produktionen. Herunder medicinal firmaer. Personaleansvar for to sælgere. Ansvar for budget og marketing. Intern undervisning i produkter. IT Supervisor i CRM og CMS systemer internt. Arbejdede med projekter samt produkt salg af færdige produkter direkte til brug i produktions firmaer samt udviklings afdelinger. Sørgede for nødvendig dokumentation til relevante firmaer og myndigheder. Salgsområde tekniske afdelinger, produktions afdelinger og direktions salg.


Afdelingsleder
2000 januar – 2002 maj

Hairtech ApS, Århus/Aabenraa/København, Frisørartikler en gros.
Afdelingsansvarlig for fem medarbejdere herunder to sælgere. Ansvarlig for produkter, IT, forretningsplan, udarbejdet vejledning til medarbejdersamtaler, marketingplan og budgetter. Undervisnings materiale internt som eksternt samt undervisning i produkter. Var produkt ansvarlig for alle kemiske produkter samt arbejde med dokumentation overfor myndigheder til godkendelse af produkter til frisør markedet. Organiserede og afholdt demonstrationer af tidens hår trend og produkter. Har administreret facility management opgaver samt indkøb af disse.


Ejer
1995 – 1999 december

Jacoiffeur ApS, København, Frisørartikler en gros
Overtog firmaet sammen med søster efter vores far. Ansvarlig for fire medarbejdere herunder en sælger. Ansvarlig for produkter, IT, forretningsplan, udarbejdet vejledning til medarbejdersamtaler, marketingplan og budgetter. Undervisnings materiale internt som eksternt samt undervisning i produkter. Var produkt ansvarlig for alle kemiske produkter samt arbejde med dokumentation overfor myndigheder til godkendelse af produkter til frisør markedet. Organiserede og afholdt demonstrationer af tidens hår trend og produkter. Har administreret facility management opgaver samt indkøb af disse. Har deltaget på messer i Tyskland og England.

Sælger


1983 – 1995

Jacoiffeur ApS, København, Frisørartikler en gros
Marketingansvarlig, webdesigner, indkøber, kontakt til udenlandske firmaer. Erfaring med salg som kanvassalg, teknisksalg, og produkter. Har deltaget på messer i Tyskland og England.


Mesterlærling
1979 – 1983

Oluf Brønnum & Co. A/S, København
En gros handel isenkram. Lager, engros salg, indkøb, demonstrationer og salg i udstilling.

Uddannelse / kurser


2008
Kurser i virksomhedsledelse, salgs kurser, coaching uddannelse og kommunikation


1983 – 1984 Merkonom, København
Merkonom i virksomhedsøkonomi, ledelse & samarbejde samt marketing.


1978 – 1979 Læst til studentereksamen, København
Sankt Annæ Gymnasium.


1967 – 1978 Realeksamen, København
Sankt Annæ Gymnasium.

Personlige kompetencer

Bliver betragtet som energisk, vedholdende, god til langvarige relationer, forandringsvillig, progressiv, grundig og omstillingsvant.

Personlige oplysninger


Single, har 2 børn, bor i andelsrækkehus

Fritid: Tidligere elite idrætsgymnast, elsker rejser og sanker mad hvor det er at finde og fisker samt eksperimenterer med maden.